Sticksåg pris

Jämför priser och läs recensioner på Elsågar. Välkommen till PriceRunner! Köp din nya sticksåg på K-rauta. Hos oss hittar du effektiva och ergonomiska sticksågar till ett bra pris från Bosch, Makita, DeWalt och Ryobi. Batteridriven sticksåg som erbjuder 3-stegs pendelfunktion, LED-belysning, gummerade greppytor och snabba verktygslösa bladbyten.


Parkettgolv_Ek_1_stav_mattlackad_Barlinek.

Klickgolv, mattlacka borstad. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Makita 18V system innehåller skruvdragare, sticksåg , borrskruvdragare, tigersåg, cirkelsåg, vinkelslip, borrhammare, fogpistol och grästrimmer. I Makita 18V systemet så kan du handla z-modeller - nakna maskiner utan batteri för att komplettera din maskinpark. Det ska vara enkelt att såga och få ett fint snitt även om det inte är en rak linje.


En sticksåg hjälper dig med det. Sticksågen hjälper dig såga med precision. Justerbar hastighet, LED-belysning och blåsfunktion ser till att du har kontroll på sågningen och den ställbara fotplattan ger dig den rätta vinkeln.

Sågning i trä upp till 1mm. Hitta den sticksåg som . Ge upp den rostiga fogsvansen och ersätt den med en effektiv sticksåg. Med en sticksåg är det inga problem att såga både på längden och bredden eller i figurer och cirklar. Med bra extrafunktioner och fint sågsnitt stod den med sitt låga pris som en stark utmanare till de dyrare maskinerna.


Integrerad fläkt som alltid håller arbestytan ren även om dammsugare inte är ansluten. Makita DJV182Z är en sticksåg på volt med en kolborstfri motor. Med en kraftfull kolborstfri motor för högsta prestanda med maximal batteritid för professionellt bruk.


Med elektronisk avstängningsbrytare på båda sidor av maskinen. Makitas vibrationsdämpade och kompakta design. Pendelrörelsen är inställbar i fyra olika . Sågfrekvens obelastad 5– 2. Slaglängd mm Vikt med batteri kg Batterispänning V Sågdjup i trä 1mm Sågdjup i aluminium mm Arbetsdjup i metall mm.


Extremt kraftfull sticksåg med VTC-elektronik för snabb sågning i mjukt trä upp till 1mm Hög sågeffekt: mer än meter i spånplatta (mm) med endast en. Tigersåg, eldriven, 2V, -, kW, Visa detaljer Visa tillbehör. Produktbild Tigersåg, batteridriven.


Kompakt och slitstark sticksåg med behändig storlek.

Högt pris jämfört med prestanda. Styrka: Liten robust såg bestående av få delar men alla av bra kvalitet. En liten kraftig sula av formbockat stål.


Sågbladet sitter bra om skruven dragits åt på rätt sätt. Låg motoreffekt men den klarar . Kontakta butik för pris. Kraftig 650W-motor ger snabb avverkning.


Blåsfunktion som ger fri sikt, går att slå av för effektivare dammutsug. Sortera Ordinarie Namn (A-Ö) Namn (Ö-A) Pris (stigande) Pris (fallande). Leverantör: Robert Bosch AB. Ergonomisk, lätt och hanterlig – med CARVEX arbetar du bekvämt i alla lägen. Som alla vet är kraft bara en värdefull egenskap om den kombineras med exceptionell precision.


Det är precis vad vi har satsat på.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Telemecanique xmp pressure switch manual

Destina sanders