Skruvsortiment

Hög kvalité till bra priser. Blandade storlekar av följande 6-kantsskruvar: st. Praktisk låda med 3st. Muttrar: 40x M 40x Moch x M4. Brickor: 40x M 40x Moch 30x M4.


Jag skall lägga en beställning på ett gott skruvsortiment. Pratade med min leverantör av skruv och dom hade väl lite att välja på med skulle helst se att jag specade upp lite så dom kan ge en offert. Nu till frågan: Jag tänkte en serie från Mupp till M1 tror det räcker för det mesta, men vilka längder och typ . Professionella snickares kompletta skruvsortiment för starkare, snabbare och snyggare träkonstruktioner.


EJOT:s sortiment för byggnation i trä är direkt anpaasat för professonella snickare och byggföretag. Vårt fokus är ett effektivt byggande och med det ett anpassat sortimentet som täcker alla behov för olika . Beställ allt inom Universalskruv m. TKT Jettingskruv är en patenterad träskruv med rundat huvud. Detta ger följande egenskaper: Djupare gänga och . Med ett konto kan du spara sökningar, följa föremål och lägga bud. Att bli kund går snabbt och medlemskapet är kostnadsfritt. Ett enkelt sätt att skapa konto och logga in.


Ange även kontaktperson ovan. Kvalitativa Prof-universalskruvar i stålväska. Försänkare, sågtandsgänga, skärande spets. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning.


Skruvar - Mx mm, st. Diverse skruvar och muttrar från Mtom. Artiklar - SKRUV SORTIMENT - ctl00_vatImg2. Företag Visa pris utan moms. Privat Visa pris med moms.


Klicka för att lägga i kundkorgen. Kulirig träskruv med självborrande spets. JEK-0TKX Jetting x mm. Setscrew and Bolt Assortment UNC. Inropsavgift: 3SEK ( exkl moms).


Reservationspris uppnått. Satts med miniskruvar som passar till glasögon (och så klart även andra applikationer). Leveraras i en praktisk transparant förpackning. Välkommen till John Fredrik!


John Fredriks webbplats använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Telemecanique xmp pressure switch manual

Destina sanders

Sticksåg pris