Blindnitmutter

Blindnitmutter FTR försänkt huvu stål. Självförsänkande huvud med öppen ände - typ FTR. Muttern monteras blint från en sida vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler, rör etc. Stål, Förzinkad FZB (A4J). ESSVE Nitmutter finns tillgänglig i flera olika material samt med olika huvudformer.


BLINDNIT MULTIGRIP KULLRIG ROSTFRI TYP A2A2. Minimikvantiteter kan förekomma. Vi har tillgång till ett brett sortiment fästelement med UNIFIED gängor. För mer information och detaljer hänvisas till vår hemsida. Rund plan är en produktgrupp inom sortimentet blindnitmutter.


Vi har ett brett utbud av blindnitmutter som omfattar nitmutter med kullrigt huvu litet kullrigt huvud och försänkt huvud. Hög kvalitet, låga priser! Används i applikationer med ett mjukt material eller med ett litet greppområde.


Försänkt nitmutter används när en plan yta krävs. Beskrivning Tillverkad av stål. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


TR Fastenings har ett stort urval av blindnitmutter i många olika utföranden för infästningslösningar i tunnplåt. Huvudtyper: Plant huvu försänkt huvu reducerat huvud. Material: Aluminium, stål, rostfritt. Utförande: Öppna, slutna, special.


MAluminium 2st hos Conrad. Håldimensioner i jämna metriska mått förenklar. Nitmutter av blankförzinkat stål med försänkt huvud är ett mycket användbart fästelement för olika material. Clamshellförpackning med st blindnitmuttrar. RM Import AB erbjuder ett fullt sortiment av fästelement, byggtillbehör som blindnitmuttrar och skruv.


Någon här som har erfarenhet av att montera rostfri blindnitmutter i alumast? Skulle byta beslag i masten och såg efter demontering att de gamla hålen i m. Rivkle blindnitmutter och skruv är användbara i en mängd applikationer. Produkten används inom bilindustrin för att fästa detaljer i chassi, airbags, säkerhetsutrustning och instrumentpaneler.


Teknologin används i en mängd produkter, överallt där något ska sammanfogas i tunna material.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Telemecanique xmp pressure switch manual

Destina sanders

Sticksåg pris