Bäst i test skruvdragare

Stort test : Här är bästa skruvdragaren för hemmafixaren. En borrskruvdragare är hemmafixarens bästa vän och underlättar både små och stora projekt. Skruvdragare från Bosch, Biltema, Makita – det finns en mängd olika. Men hur skiljer de sig egentligen åt? Vilken är egentligen bäst?


Vet du med dig att du kommer att göra mycket arbete hemma själv kan det vara smart att investera i en prisvärd men lite kraftfullare skruvdragare.

Medan du som bara tänkt använda den. Bortsett från de långa laddtiderna gör ändå de flesta modellerna i jämförelsen ett hyfsat jobb som både skruvdragare och borrmaskiner. Ett prisvärt exempel är Cotech från Clas Ohlson för 9kronor som inte gör bort sig i någon del. Vi utser borrskruvdragaren som är bäst i test. Läs vårt test innan köpet så vet du att du köper den bästa borrskruvdragaren.


Denna test är till för alla glömska hantverkare som låter skruvdragaren ligga kvar i bilen över natten istället för att sätta den på laddning. Målarna står och flåsar dig i nacken och du har en kvart på dig att sätta de. Alla skruvdragare i testet gör ett godkänt jobb.

Bäst i test är Bosch PSR-Select för en genomtänkt design och utmärkt prestanda. Modellen skiljer sig mot övriga med integrerad bits-förvaring som liknar ett pistolmagasin vilket bedöms som mycket behändigt. När byggsäsongen startar är det dags att kolla skruvdragaren. De nya är både bättre och billigare. Aftonbladet testar vårens bästa för hemmafixaren.


Vill du köpa en bra borrskruvdragare? Ett test som sedan återpublicerats av både Expressen och Test. Men ska du dra igång ett större renoverings- eller byggprojekt, så får du användning för en skruvdragare som pallar trycket och som tål några smällar.


LADDA NED HELA ARTIKELN och se vilken borrskruvdragare som klarade sig bäst. Men den fick bra resultat på laboratorietestet och den var populär bland byggnadsarbetarna. Byggnadsarbetarens stora test.


TEXT INGEMAR DAHLKVIST OCH . Under de år jag renoverat huset har ett antal borrmaskiner och skruvdragare passerat. Visar på några styrkor och svagheter de haft och varför jag nu senast valde en Makita 18V BDF450RFE. Min första maskin var detsamma som att lägga pengarna i sjön. Ett av de bästa verktygen jag köpt är en Bosch batteridriven häftpistol. Men flera av borrmaskinerna i testet klarar inte av de tuffare momenten, och en av dem bedömdes som rent farlig.


Maskinen från Bruksbo utses till bästa budgetval då den med sitt sköna grepp och kraft är enkel att arbeta med i olika material.

Den maskin som lyckas få ihop alla delarna bäst är testets dyraste maskin från Makita. V-maskin eller en liten smidig 18V. Den tål nog lite mer stryk än de gröna . Makita befäster sin position som marknadsledande inom kategorin sladdlösa elverktyg när tidningen DMH testar borrskruvdragare av olika fabrikat i ett omfattande test. Bland annat har man tittat på uthållighet, effektivitet och ergonomi men även gjort ett frystest.


Vi är mycket stolta över att meddela att . Tillsammans med snickaren Anders Frykholm har vi testat åtta skruvdragare i olika prisklasser. Inte långt efter placerar sig Bosch PSR LI-som testets bästa budgetval tack vare sitt smidiga format och överkomliga pris.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Telemecanique xmp pressure switch manual

Destina sanders

Sticksåg pris